Saturday, 7 December 2013

Christmas Trivia

1.  Which movie appears on T.V. the most?

a.  Christmas Story
b.  Miracle on 34th Street
c.  National Lampoon's Christmas Vacation
d.  It's a Wonderful Life

2.  Which American President was the first to decorate the White House Christmas tree?

a.  George Washington
b.  Andrew Jackson
c.  Franklin Pierce
d.  Teddy Roosevelt

3.  Which company created Rudolph the Red Nosed Reindeer?

a.  Coca-Cola
b.  Sears
c.  Montgomery Ward
d.  Walmart

4.  When did Christmas become a national holiday in the United States?

a.  1492
b.  1720
c.  1870
d.  1900

5.  Americans usually take down their Christmas trees after:

a.  President's Day
b.  New Year's Day
c.  Boxing Day
d.  Ephiphany

6.  Which beverage company was first to use Santa to sell its product?

a.  Minute Maid
b.  Coca Cola
c.  Pepsi
d.  Kool Aid

7.  Real Christmas Trees are grown in how many states?

a.  18
b.  25
c.  40
d.  50

8.  Which is not a Christmas tree?

a.  balsam fir
b.  Scotch pine
c.  American elm
d.  Fraser fir

9.  Commonly known as Boxing Day, December 26 was originally named after which saint?

a.  St. James
b.  St. Stephen
c.  St. Patrick
d.  St. Joseph

10.  Gingerbread houses were originally made in which country?

a.  United States
b.  France
c.  England
d.  Germany


1.  B
2.  C
3.  C
4.  C
5.  B
6.  B
7.  A
8.  C
9.  B
10.  B

No comments:

Post a Comment